Kefir ProBioticum – KaucaBam Kefir Concentraat

De Weegschaal GezondheidsWinkel
MEER DAN 500 SOORTEN THEE
Alka Greens

Kefir Fungus Macro

Kefir – Probiotica

Een gezonde darmflora is een belangrijk onderdeel bij het optimaal opnemen van voedingsstoffen. Alleen een gezonde darmflora is in staat het lichaam zuiver te houden.De basis van een goede gezondheid en een optimaal immuunsysteem begint bij onze darmen. Kefir, een klein zwammetje is reeds honderden jaren bekend om zijn heilzame werking. Het bevat namelijk een uitzonderlijke en complexe mix van goede bacteriën en gisten die een bijdrage kunnen leveren  aan een gezonde balans in uw darmen, die vervolgens weer zorgen voor een goed zuur-base evenwicht in uw lichaam. Door de fermentatie gaan deze levende organismen een groot aantal verschillende gunstige stoffen produceren die de groei van ziektemakende bacteriën tegengaan en het natuurlijk evenwicht in de darmen herstellen. Kefir bevat bovendien vitaminen, mineralen, proteïnen en een aantal anti-oxidanten die bijdragen tot een goede werking van de stofwisseling. Kefir, is om die rede een uitstekend probioticum!

 

Kaucabam is een Kefir Concentraat en bevat uitsluitend rechtsdraaiend melkzuur, de vitaminen A, B, C, D, E en K, mineralen, sporenelementen en het waardevolle glucoronzuur.

Kaucabam? – bevordert de spijsvertering – vermindert opgeblazen gevoel, darmkrampen en winderigheid – draagt bij tot een evenwichtige darmflora – stimuleert het metabolisme – draagt bij tot een betere weerstand

Samenstelling van Kaucabam Kefir Concentraat:

Fermentatie van Kefir door toevoeging van bio-rietsuiker, zuiver gefilterd en gemagnetiseerd water en biologische zongedroogde vijgen en citroenen.  Kaucabam Kefir Concentraat

Kaucabam Kefir Concentraat bevat:

Glucoronzuur, rechtsdraaiend melkzuur, verteringsenzymen, sporen van vitamine A,B,S,D,E,K, mineralen en spoorelementen, kefiran, gisten en melkzuurbacteriën (oa Lactobacillus Casei).

kaucabam kefir concentraat

 

 

 

 

 

De Weegschaal GezondheidsWinkel
MEER DAN 500 SOORTEN THEE
Alka Greens

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s