Plantina, Beste Kwaliteit Vitaminen VoedingsSupplementen,GoedKoop Bestellen,Gratis bezorgd vanaf €25,- Volume Korting tot wel 40 %!

PLANTINA

Vanaf 1993 brengt het Nederlandse bedrijf The Ortho Company BV voedingssupplementen op de markt met de merknaam Plantina. De producten zijn in Nederland exclusief voor Plantina ontwikkeld door het Ortho Institute, dat in 1983 is opgericht door apotheker dr. Gert E. Schuitemaker. Dit maakt Plantina uniek.

Ons streven is u te helpen een goede gezondheid te onderhouden. Voor de een betekent dit in goede conditie blijven om de stress van alledag beter het hoofd te kunnen bieden. Voor de ander betekent het beter presteren. Dit kan op alle mogelijke gebieden zijn: thuis, op school, op het werk of gewoon in het alledaagse leven.

Kwaliteit voedingssupplementen Plantina

De producten zijn samengesteld op basis van de nieuwe Europese wetgeving (2002/46/EC) voor wat betreft de grondstoffen die zijn gebruikt en de etiketvoorschriften.

The Ortho Company werkt volgens de HACCP-regels. Voor topsporters zijn producten volgens het NZVT-systeem gecontroleerd (zie ook de site van het NECEDO).
Al onze producten zijn ter analyse aangeboden aan TNO en Sport Hoch Schule Keulen.

Vrij van genetisch-gemodificeerde stoffen
Alle producten zijn vrij van genetisch-gemodificeerde stoffen. De producten onderscheiden zich van vele andere voedingssupplementen doordat ze zo weinig mogelijk toevoegstoffen bevatten. Ze voldoen aan de strengste kwaliteitseisen.

Gegarandeerd vrij van…
De Plantina-producten zijn gegarandeerd vrij van gluten, gist, melkbestanddelen, dierlijke producten, fructose, conserveringsmiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen, zoetstoffen en kruiden (hypo-allergeen).

Onze producten worden periodiek door de Voedsel en Waren Autoriteit (VWA) gecontroleerd.

Orthomoleculair

De term ‘orthomoleculair’ werd in 1968 in het tijdschrift Science geïntroduceerd door tweevoudig Nobelprijswinnaar prof. dr. Linus Pauling. Hij definieerde de orthomoleculaire geneeskunde als de preventie en behandeling van ziekte door de organen te voorzien van de optimale moleculaire omgeving, in het bijzonder de ‘optimale concentraties van stoffen die normaal in het menselijk lichaam aanwezig zijn’. Daarmee legde hij de basis voor hooggedoseerde voedingssupplementen.

Dr. Gert E. Schuitemaker introduceerde het orthomoleculaire concept begin jaren tachtig in Nederland. Hij is oprichter en directeur van het Ortho Institute, al jarenlang hét kenniscentrum op het gebied van de orthomoleculaire wetenschap in Nederland, en hij was president van de International Society for Orthomolecular Medicine (ISOM), die zetelt in Toronto. Daarnaast is Schuitemaker hoofdredacteur van de tijdschriften ORTHO en Fit met Voeding.

BRON : PLANTINA.NL

PLANTINA VITAMINEN & HOOGGEDOSEERDE VOEDINGSSUPPLEMENTEN

ZIJN O.A. TE BESTELLEN BIJ

ONDERSTAANDE GEZONDHEIDSWINKEL

Gezonde Ebooks – Top 10 – Voeding + Bewegen

gezonde groene smoothie receptenMEER INFORMATIE

 

 

40 SUPERVOEDING RECEPTENMEER INFORMATIE

 

202-Heerlijke-Recepten-Voor-Een-Platte-Buik-MEER INFORMATIE

VETKILLER 320 - 360 WORKOUTMEER INFORMATIE

 

vitadis slanker leven planMEER INFORMATIE

gezonde groene smoothies - workout tips - gezonde recepten

 

superfood meer informatie - bestellen - klik hier horizontaal banner

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s