PsylliumVezels – Beste Kwaliteit – Online Bestellen – Goedkoopste NatuurWinkel – Gratis Bezorgd v.a. €20,- Korting

De Weegschaal GezondheidsWinkel
MEER DAN 500 SOORTEN THEE
Alka Greens

PSYLLIUM

psyllium                                                                      
Psyllium zijn zaadjes van de weegbree, ook wel vlozaad genoemd. Vezels zijn zijn van invloed op je stoelgang . 

Constipatie

Veel mensen hebben last van constipatie (verstopping). Men kan moeilijk naar de wc en men heeft last van harde ontlasting. Als  Vaak krijgt men het advies meer volkorenproducten, groenten en fruit te eten. Niet altijd heeft het eten van vezelrijk voedsel het gewenste effect. Er wordt dan vaak overgegaan op laxeermiddelen, maar deze zijn niet gezond en niet bedoeld voor structureel gebruik. 

Hoe gebruik je psylliumvezels?

Psylliumvezels zijn afkomstig van het zaad van de psylliumplant  (Plantago Ovata, Plantago isphagula ). Deze vezels zijn bewerkt tot een inneembare poedervorm. Om de vezels in te nemen roer je de voorgeschreven hoeveelheid door een glas water of vruchtensap. Er ontstaat dan een gelachtige substantie die je meteen moet opdrinken. Meteen daar achteraan drink je nog een extra glas water of vruchtensap. Het gebruik van psylliumvezels betekent niet dat je vezelrijke voedingsmiddelen kunt laten staan, het is geen vervanging voor voeding. Een gezond en uitgebalanceerd voedingspatroon met volkorenproducten, groenten en fruit blijft net zo belangrijk.

Bron : Wikipedia

 

De Weegschaal GezondheidsWinkel
MEER DAN 500 SOORTEN THEE
Alka Greens

Breng Uw Darmen Tot Rust Met Het Voedingsadvies Dat Stoelt Op Recente Wetenschappelijke Doorbraken

BodyWatch beweegt tot gezonder leven

Last van een prikkelbare darm en u wilt weten wat u er zelf aan kunt doen?

buikkrampen

Soms hoort u van artsen of andere bronnen dat er niets aan een prikkelbare darm te doen valt. Of dat het alleen maar psychisch is.
Maar is dat wel zo?
En is er niet iets wat u zelf kunt doen?

Hoog tijd daarom om een aantal mythes rondom prikkelbare darm te toetsen aan de laatste wetenschappelijke onderzoeken.

 

Ik bied u vanuit mijn eigen ervaring én onderzoek een andere kijk op prikkelbare darm. Deze is tot nu toe nog onderbelicht gebleven, omdat het ‘schopt’ tegen een aantal heilige huisjes, zoals de vaste overtuiging dat zuivel en granen gezond zijn!
Daarnaast aannames over wat we denken dat écht gezond voor ons is, maar in feite:

MEER INFORMATIE

darmkracht_box
Alka Greens

Zuren afvoeren en genieten met ontzurende kruidenthee

Kruiden zijn de kracht uit de natuur! Ieder kruid bevat energierijke elementen die de bouwstenen vormen van ons lichaam. Met een selectie van maar liefst 52 soorten kruiden, waaronder o.a. venkel, heermoes, paardebloem en jeneverbes, bevat Alka® Thee het gehele spectrum aan elementen die zorgen voor het neutraliseren en afvoeren van afvalzuren uit het lichaam.

Een uitgebalanceerde mix van 52 zorgvuldig geselecteerde kruiden
Voor het dagelijks ontzuren van uw lichaam
Heerlijke frisse, mild kruidige smaak voor ieder moment van de dag
Lekker en gezond, cafeïne- en looizuurvrij
Cafeïne- en looizuurvrij, 100% puur natuur!

Alka® Thee is onmisbaar in een gezond, ontzuurd en vitaal leven.

Het is de weerspiegeling van de pure natuur in uw kopje thee!  

 Bron:AlkaVitae.nl                  MEER INFORMATIEalka_thee    

Alka Greens

Ontstekingsvrij volgens Alex

Bron : Alex Greve

Alex Greve

Tot aan 2007 was er voor mij geen vuiltje aan de lucht. Ik verkeerde in een blakende gezondheid. En nam dat eigenlijk als vanzelfsprekend. Ik sportte veel, heel veel zelfs. Sliep weinig en at nou niet écht gezond.

Ik kon weinig met de eerste signalen dat het bergafwaarts ging. Een prikkelbare darm. Geen idee wat dat was … of waar het door kwam. Mijn arts zei nog: “Je moet er mee leren leven…”

In de tussentijd nam ik geen gas terug, integendeel. Ik ging door een hoop stress in zowel mijn persoonlijke leven als werk.
Ik dacht: het trekt wel over…het gaat vanzelf over. Maar gezond eten kwam er nauwelijks van. En zelfs datgene waarvan ik dacht dat het gezond was, werkte blijkbaar ontsteking in de hand.
Lang leve de Schijf van Vijf, maar niet heus!  schijfvanvijf-300x270

Ik gunde mezelf een paar maanden verlof. Ik was al zelfstandige, dus het kon. Ik verbleef in de Franse Alpen en skiede erop los.

Ik leefde mijn grote passie, dus dag in dag uit stond ik op de piste.
Opeens, na 3 maanden werd ik acuut ziek. Opgezwollen lymfeklieren en enorme vermoeidheid. Een paar weken later heb ik vervolgens een CT-scan laten maken. Deze wees op een mogelijke lymfoma (lymfeklier-kanker).

ontstekingsziekten1

Oef dat was schrikken…niet alleen voor mezelf maar ook voor mijn familie. Vervolgonderzoeken (o.a. een punctie) wezen uit dat het vals alarm was. Godzijdank! Einddiagnose na tal van onderzoeken: een chronische darmontsteking (geen Crohn of Colitis Ulcosera).

Ik heb me sinds 2007 verdiept in alles wat met gezondheid en ontstekingen te maken heeft. Om te achterhalen waar het bij mij begon. Hoe het kon komen dat ik van een sterk gestel zo snel afgleed naar ziekte.

In de loop van de jaren heb ik daarom het Darmkracht Plan ontwikkeld – een compleet leefstijlprogramma tegen prikkelbare darm. Daarnaast heb ik zelf met heel veel diëten geëxperimenteerd. Van paleo, via sc-dieet, vegetarisme, veganisme, raw food weer terug bij Paleo.

Het OntstekingsVrij Plan is het resultaat van deze omvangrijke zoektocht.

Ik ben nu full-time leefstijlcoach. Dit geeft mij de kans mijn kennis en ervaring te verspreiden. Op de één of andere manier geeft mij dat het laatste stukje genezing dat ik nodig heb.

Door andere mensen te helpen en te behoeden voor ontstekingsziekten, is wat mij is overkomen niet voor niets geweest.

MEER INFORMATIE

ontstekingsvrij_plan

Waarom ontzuren?

Een evenwichtige zuurgraad van het lichaam is essentieel voor een goede gezondheid. Maar naarmate u ouder wordt blijven steeds meer zuurresten achter in het lichaam. De ophoping van zuurresten kan leiden tot chronische verzuring met allerlei klachten als gevolg.

Heeft u last van verzuring, ofwel Bent u zuur? Daar kunt u iets aan doen; ontzuren! Ontzuren, doet u zo! Streef een gezond en vitaal leven na door dagelijks te ontzuren met Alka®.

Alkavitae.nl is een internationaal opererende onderneming gespecialiseerd in het ontwikkelen en op de markt brengen van producten op het gebied van lichaamsontzuring.

Verzuring van het lichaam is met de huidige westerse levensstijl een toenemend probleem waardoor vaak veel lichamelijke klachten ontstaan. Met de unieke producten van Alkavitae.nl kunnen mensen op aangename en comfortabele wijze werken aan het dagelijks ontzuren van het lichaam.

MEER INFORMATIE

superfood bolcom banner gezonde levensstijl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s