Weleda – Natuur Producten – Al 90 Jaar in Harmonie met Mens en Natuur !

weleda-logo

In alles van Weleda klinkt dezelfde basisfilosofie door: ‘ In harmonie met mens en natuur ’. Van de naam en het logo van ons bedrijf, tot de ingrediënten, de productiemethoden, de verpakkingen en de mensen die er werken. Weleda wil bijdragen aan de gezondheid van mensen en aan een gezonde aarde door het produceren en verhandelen van natuurzuivere, mens- en diervriendelijke geneesmiddelen en lichaamsverzorgingsproducten.

weleda-90 jaar in harmony met natuur en mens

Daarom gebruiken we voor onze producten 100% natuurlijke ingrediënten, zoveel mogelijk van biologische of biologisch-dynamische kwaliteit. In deze landbouw wordt de aarde zorgvuldig gevoed en verzorgd. Dat zie je terug in de vruchtbare aarde, in de hoge voedingswaarde van de planten én uiteindelijk in de optimaal voedende, verzorgende en heilzame producten van Weleda. Uiteraard zijn de producten dierproefvrij.

WeledaOlieen

Onze puur plantaardige grondstoffen worden over de hele wereld geteeld. Zowel op onze eigen grond als door boeren met wie we langdurige partnerschappen zijn aangegaan. Weleda helpt traditionele boerenbedrijven over te schakelen op duurzame, biologische landbouw. Door het sluiten van fair trade-overeenkomsten staan we hen bij op economisch en sociaal gebied. De samenwerking levert een win-winsituatie op: de teler heeft een gegarandeerde afzet van zijn grondstoffen en Weleda is verzekerd van hoogwaardige ingrediënten voor de producten.

Deze werkwijze maakt het Weleda mogelijk om haar oorspronkelijke motto –

‘ In harmonie met mens en natuur ’ – hoog te houden.

weledaproducten

Het telen van geneeskrachtige planten en de verwerking hiervan behoort sinds het begin van Weleda tot onze kernactiviteiten. Een aantal Weleda-vestigingen heeft daarom haar eigen kruidentuin. Weleda Nederland is een van hen. Rondom onze vestiging in Zoetermeer verbouwen we bijvoorbeeld valeriaan, sint-janskruid en primula. Onze vestiging in Zoetermeer heeft nog iets bijzonders: het plantendak van ons magazijn, waarmee we energie besparen.  

De planten worden biologisch-dynamisch geteeld. Hierbij gaat het om de samenhang van de aarde en de daarop van nature levende planten en dieren. De biologisch-dynamische tuinder streeft ernaar iedere plant in zijn specifieke kwaliteiten optimaal tot zijn recht te laten komen.  

Ook in Frankrijk, Zwitserland, Engeland, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika hebben Weleda-vestigingen hun eigen kruidentuin, waar geneeskrachtige planten geteeld worden. De grootste Weleda-kruidentuin bevindt zich in Duitsland. Deze is maar liefst twintig hectare groot en er worden meer dan tweehonderd verschillende planten gekweekt. Daarmee is deze tuin de grootste in zijn soort in Europa.

Bron : Weleda

WELEDA NATUURLIJK VERZORGEN ONLINE BESTELLEN 2014

Gezonde Ebooks – Top 10 – Voeding + Bewegen

GEZONDE EBOOKS TOP10 -

gezonde groene smoothie receptenMEER INFORMATIE

paleo-revolutieMEER INFORMATIE

gezonde_gewoontes_cover_300gezonde gewoontes newMEER INFORMATIE

40 SUPERVOEDING RECEPTENMEER INFORMATIE

fitness geheimen compleetMEER INFORMATIE

202-Heerlijke-Recepten-Voor-Een-Platte-Buik-MEER INFORMATIE

VETKILLER 320 - 360 WORKOUTMEER INFORMATIE

paleo-toetjes-boekMEER INFORMATIE

vitadis slanker leven planMEER INFORMATIE

gezonde groene smoothies - workout tips - gezonde recepten

MEER INFORMATIE

superfood meer informatie - bestellen - klik hier horizontaal banner

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s