KiezelAarde – KiezelZuur – Silicium

De Weegschaal GezondheidsWinkel
MEER DAN 500 SOORTEN THEE
Alka Greens

KIEZELAARDE – KIEZELZUUR

 KiezelAarde  – Mineralen – “de ontdekking van deze eeuw”

Unieke vondst

In de lente van 1981, ontdekte de eigenaar van een bos en tevens fineerhoutfabrikant, Robert Schindele, bij toeval, het verrassende mineraalgesteente in zijn bos. Een bestuurder van een rupsvoertuig raakte, per ongeluk, tot tweemaal toe een vulkanische kegel van relatief zacht, bros materiaal, hetgeen ontstaan was door een scheur in de aardkorst. In de vorm van steenstof, veroorzaakt door de bouwwerkzaamheden, kwamen de bomen in aanraking met het extreem mineraalhoudend materiaal. Gevolg: bomen die al bijna totaal verwelkt waren, liepen weer krachtig uit en kregen meer loof/naalden dan ooit tevoren.
Een universiteit onderzocht en men stelde vast, dat een sterke magnetische aanwezigheid in het mineraalgesteente. Het resultaat was verbluffend: de onderzochte steenmonsters bevatten in totaal 26 mineralen en een veelvoud van sporenelementen in een tot dan toe nog niet voorkomende samenstelling. Bovendien vond men ook nog een positief rechtsdraaiend energiepotentieel, hetgeen tot op de dag van vandaag uniek op deze aarde is.
In het bijzonder zijn aanwezig: kiezelzuur, kalium, calcium, ijzer, magnesium en zink, die als onmisbaar worden omschreven voor het menselijk lichaam.
De heer Schindele:”Ik dacht, wat goed voor bomen is, moet ook goed voor mij zijn” en besloot kleine hoeveelheden van deze mineralen zelf in te nemen

De door zijn boek ‘Steine geben Brot’ beroemd geworden Zwitserse arts, Prof. dr. Zimmerman schreef reeds in 1940, toen de bodemverhoudingen in de landbouw nog lang zo slecht niet waren, het volgende: “Onze voeding is het niet meer waard nog voeding genoemd te worden, we vullen er nog slechts onze buik mee”.
Alle mineralen en metalen hebben een speciale wisselwerking met elkaar en de electrostatische uitwisseling onder elkaar dient als ontstekingsmechanisme ter verbranding van zuurstof en voeding. 

Bron : Chi Schindele’s

De Weegschaal GezondheidsWinkel
MEER DAN 500 SOORTEN THEE
Alka Greens

Voor Altijd Jong !
Praktische Tips,Advies en Coaching voor meer Energie,Een Mooiere Huid en een Slanker Lichaam

 3DVD-SET “VOOR ALTIJD JONG” 

VoorAltijdJong_DVD_disc

De Weegschaal GezondheidsWinkel
MEER DAN 500 SOORTEN THEE
Alka Greens

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s