De Beste Blender, Waar moet deze aan voldoen ?

De Weegschaal GezondheidsWinkel
voor altijd jong 3dvd box

BLENDER

De lekkerste smoothies maak je met een goede blender. Maar hoe vind je nou zo’n juiste blender. Waar moet je op letten? 

Hoe werkt een blender?

In een blender zitten mesjes die op grote snelheid ronddraaien en de ingrediënten vermalen. Het principe is vergelijkbaar met dat van een staafmixer, maar in een blender kun je meer pureren en het gaat ook sneller en gemakkelijker.

Het meeste fruit kun je in de blender doen om smoothies te maken, maar sommige vruchten zijn zo hard en bevatten zoveel voedingsvezels (zoals appels of wortels), dat je beter een sapcentrifuge kunt gebruiken om een sap ervan te maken of extra vocht toevoegen (anders is je sap te dik). Citrusvruchten kun je wel in de blender pureren, maar je loopt het risico dat je de wat dikkere schilletjes in je smoothie proeft. In dat geval is een citruspers vaak handiger.

Anders dan bij een citruspers of sapcentrifuge zul je bij het gebruik van een blender het meeste fruit zoals appels en ananas wel eerst moeten schillen en ontdoen van eventuele klokhuizen. Maar na die voorbereiding is het “SuperSimpel” en ben je secondes verwijderd van een heerlijke Smoothie.

Hoe kies je een blender?

De blenders zal zeker moeten voldoen aan de volgende criteria:

·         Heeft een afneembare, glazen kan

·         Is makkelijk schoon te maken

·         Kan ijsblokjes aan

·         Heeft genoeg power ( minimaal 600watt- liever meer) 

·         Kan variëren in snelheid

·         Is mooi genoeg om op het aanrecht te zetten

Voor elke portemonnee hebben we een keuze gemaakt. Wil je niet teveel geld uitgeven maar wel regelmatig lekkere en gezonde smoothies maken

Ga je in de eerste plaats voor kwaliteit en komt de prijs op de tweede plaats, ga dan voor een ‘ Topper ’.

De beste blenders 

MEER INFORMATIE

blender1blender2blender 3

 

Waarom ontzuren?

Een evenwichtige zuurgraad van het lichaam is essentieel voor een goede gezondheid. Maar naarmate u ouder wordt blijven steeds meer zuurresten achter in het lichaam. De ophoping van zuurresten kan leiden tot chronische verzuring met allerlei klachten als gevolg.

Heeft u last van verzuring, ofwel Bent u zuur? Daar kunt u iets aan doen; ontzuren! Ontzuren, doet u zo! Streef een gezond en vitaal leven na door dagelijks te ontzuren met Alka®.

 

Alkavitae.nl is een internationaal opererende onderneming gespecialiseerd in het ontwikkelen en op de markt brengen van producten op het gebied van lichaamsontzuring.

Verzuring van het lichaam is met de huidige westerse levensstijl een toenemend probleem waardoor vaak veel lichamelijke klachten ontstaan. Met de unieke producten van Alkavitae.nl kunnen mensen op aangename en comfortabele wijze werken aan het dagelijks ontzuren van het lichaam.

MEER INFORMATIE

superfood bolcom banner gezonde levensstijl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s