CordyCeps – Keizerlijke PaddeStoel – Cordycepin

Cordyceps de keizerlijke paddestoel.

CORDYCEPS KEIZERLIJKE PADDESTOEL

Speciaal geselecteerde stam van Cordyceps Sinensis welke groeit onder natuur-identieke omstandigheden die tot een hoog niveau leiden van cordycepin en aanverwante nucleoside derivaten (gecombineerde biomassa en warm water extract)

De Cordyceps is afgeleid van geverifieerde wilde Cordyceps sinensis verzameld in Tibet en vervolgens gekruist met andere Cordyceps stammen, om tot de meest krachtige Cordyceps te groeien, beschikbaar met uitzonderlijk hoge niveaus van cordycepin en andere verwante nucleoside derivaten.

Geteeld in de Verenigde Staten op een steriele graan gebaseerde ondergrond in een FDA gereguleerde faciliteit, deze biomassa bevat het volledige spectrum van de actieve metabolieten van het mycelium en jonge vruchtlichaam van de paddestoel, zoals bèta-glucanen, andere intra-en extra-cellulaire polysacchariden, nucleosidederivaten (cordycepin etc.), fytosterolen (inclusief ergosterol – provitamine D2), proteoglycanen en enzymen.

De niveaus van nucleoside derivaten worden verder versterkt door de toevoeging van een hoge concentratie, warm water extract van hybride mycelium.

Hoewel traditioneel geoogste Cordyceps nog steeds beschikbaar is, wordt de overgrote meerderheid van Cordyceps vandaag de dag gekweekt op niet-insecten, graan-gebaseerde substraten, wat leidt tot verbetering van de kwaliteitscontrole en betaalbaarheid. Ondanks dat de commercieel gekweekte cordyceps op een andere substraat is gekweekt dan de in het wild verzamelde Cordyceps toont HPLC analyse van beide soorten de identieke chemische profielen aan. Alleen stukken goedkoper.

Cordyceps bevat:
32% polysaccharides
0.18mg/g Adenosine
0.93mg/g Cordycepin

Bron: Spiruella.nl


Spiruella Superfoods raw

Spiruella Superfoods: Rawfoods en Superfoods Spiruella Superfoods is de toonaangevende webwinkel gespecialiseerd in biologische producten.

Spiruella Superfoods biedt een uitgebreid assortiment aan Superfoods, van Raw Superfoods tot Superfruit en Supersappen. Spiruella Superfoods wil natuurlijke, gezonde en hoogwaardige voeding aanbieden, als alternatief voor de vele chemisch bewerkte producten die op de markt beschikbaar zijn. Bij ons kunt u terecht voor de beste biologische kwaliteitsproducten.

Uw gezondheid, onze verantwoordelijkheid.
Ontstaan
Vanuit een sportieve en gezonde levensstijl, die ruim 25 jaar geleden is ontstaan, zijn wij 8 jaar geleden voor het eerst in aanraking gekomen met Superfoods. De term Superfoods heeft betrekking op specifieke voedingsmiddelen die een bijzonder hoge concentratie aan nutriënten bevatten. Voortvloeiende uit de eerste kennismaking met Superfoods, hebben wij in 2010 een Rawfood Superfood webshop in het leven geroepen. Met onze passie voor Superfoods zijn wij in staat geweest om met Spiruella.nl in 2012 uit te groeien tot de toonaangevende en leidende webshop in Rawfood en Superfoods.

Klanten spaarsysteem

Qshops keurmerk

Veilig betalen met iDeal
of achteraf

Voor 21.30 besteld, vrijwel
altijd binnen 24uur in huis

Gratis verzenden
vanaf 50 euro (NL)

Hoge kwaliteit en service

Beste kwaliteit /
prijsverhouding

Spiruella Superfoods raw

Spiruella Superfoods raw

Gezonde Ebooks – Top 10 – Voeding + Bewegen

GEZONDE EBOOKS TOP10 -

gezonde groene smoothie receptenMEER INFORMATIE

paleo-revolutieMEER INFORMATIE

gezonde_gewoontes_cover_300gezonde gewoontes newMEER INFORMATIE

40 SUPERVOEDING RECEPTENMEER INFORMATIE

fitness geheimen compleetMEER INFORMATIE

202-Heerlijke-Recepten-Voor-Een-Platte-Buik-MEER INFORMATIE

VETKILLER 320 - 360 WORKOUTMEER INFORMATIE

paleo-toetjes-boekMEER INFORMATIE

vitadis slanker leven planMEER INFORMATIE

gezonde groene smoothies - workout tips - gezonde recepten

MEER INFORMATIE

superfood meer informatie - bestellen - klik hier horizontaal banner

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s