DieetPakketten – Vitadis

Dieet pakketten

Wil jij graag op een prettige, gezonde en makkelijke manier gewicht verliezen? Dat kan met de dieet pakketten van Vitadis. Afslanken met behulp van onze dieet pakketten is niet alleen gezond, het is ook nog eens erg lekker. Je kunt onze pakketten gebruiken of je nu sport of niet. In een paar simpele stappen behaal jij je streefgewicht!

Bij Vitadis verkopen we verschillende dieet pakketten. Onze dieet pakketten worden het ‘Slanker Leven Plan’ genoemd en zorgen ervoor dat jij je streefgewicht behaald. Je eet koolhydraatarm en eiwitrijk wanneer je het ‘Slanker leven Plan’ volgt. Ons meest verkochte dieet pakket is het ‘Fase 1’ pakket. Afvallen gaan snel en de 6 eetmomenten per dag wordt als een prettige manier van afslanken ervaren. De vele proteïnen zorgen voor een verzadigd gevoel. Dit dieet pakket is goed voor één tot anderhalve week en alle voeding die je nodig hebt, met uitzondering van het avondeten zit in het pakket. Voor het diner krijg je een e-book met heerlijke recepten. Om je goed te begeleiden hebben we ook een speciaal online coaching programma. ‘Fase 1’ hebben we ook in een glutenvrije variant. ‘Fase 1’ bouw je af met een ‘Fase 2’ dieet pakket. Je start bij ‘Fase 2’ met het eten van iets meer koolhydraten om het dieet goed af te bouwen. Voor mensen die onze producten eerst graag willen proberen hebben we een probeer box samengesteld met snack producten. En speciaal voor iedereen die voordelig wil afvallen hebben we ons ‘shake pakket’. Al onze dieet pakketten helpen jou je streefgewicht te bereiken.

Waarom zijn onze dieet pakketten de beste keuze om af te vallen?

  • Gezond en prettig afslanken zonder hongergevoel

  • Makkelijk en volledig vanuit huis te volgen

  • Lekkere producten

  • Sporten is niet nodig!

Bestel nu!   vitadis-2-0-banner

Wil jij ook vanaf vandaag een nieuwe en gezonde start maken en gedag zeggen tegen die vervelende, overtollige kilo’s? Onze dieet pakketten gaan je hierbij helpen! Start nu en behaal je streefgewicht met de dieet pakketten van Vitadis!

vitadis-2-0-banner

Advertenties