December Feest Recepten, SuikerVrije


Recepten voor  Kerst en Oud…en NieuwJaar ! O, ja en suikervrij!
December is de periode van gezellig samenzijn. Daar mogen natuurlijk de lekkere hapjes niet ontbreken.Het is helemaal niet zo moeilijk om Gezond en Lekker samen te laten gaan!

Graag presenteert ik , in samenwerking met Miss Natural, een December Feest Receptenboek vol heerlijke en verantwoorde recepten met lekkernijen voor de Feestdagen. De recepten zijn niet alleen heel erg lekker, maar ook nog eens allemaal suikervrij

suikervrije-feestdagen-receptenboek

Geen witte Kerst voor jou!

Dus laat het snoepgoed met echte geraffineerde suiker en witte meel dit jaar aan jouw neus voorbij gaan en kies voor deze smaakvolle alternatieven. Zoals je al eerder hebt kunnen lezen is mijn leven (en vooral gezondheid) verandert sinds ik gestopt ben met het gebruiken van suiker

 

Kerst recepten zonder suiker

Geen witte Kerst voor jou! Laat het snoepgoed met echte geraffineerde suiker en witte meel dit jaar aan jouw neus voorbij gaan en kies voor deze smaakvolle alternatieven.

Oudejaarsavond recepten zonder suiker

En dit was het nog niet! In het boek staan nog meer lekkernijen. Tijdens oudejaarsavond en nieuwjaarsnacht maak je veel mensen blij met iets lekkers om te eten. Wat denk je van Spinazie Feta Flapjes, Falafel met Tzatziki en Crackers met Bietenpesto?

Verwarmende drankjes zonder suiker

Na een koude winterdag heerlijk opwarmen met een beker Hot Raw Choco, Chai Thee of Espresso Cocktail. Uiteraard weer suiker- en zuivelvrij!

Feestelijke desserts zonder suiker

Bij gezellige lange avonden met familie en vrienden kan een lekkere dessert natuurlijk niet ontbreken! We geven je tien heerlijke en feestelijke desserts zonder suiker om lekker en verantwoord van te genieten.

Met wel 50 Suikervrije Recepten zit je wel gebakken!

winter-deal-kalender-receptenboek

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s