Afvallen voor de Zomer, Niet omdat het Moet,Maar omdat het Kan!

Het Recepten Afslank Plan : Bron : Judith Vermeer

Nog even en het is zover, de zomer staat voor de deur! Zon, strand,
terrasjes en zomerkleding… De zomer is een heerlijke periode!

Ik weet dat veel mensen nog niet klaar zijn voor de zomer. Hier en daar moeten er nog wat ‘vetrolletjes’ aan geloven. Waarom ik dit weet? Omdat mijn bestseller ‘Het Recepten Afslankplan’ als warme broodjes over de toonbank gaat. Dagelijks starten tientallen mensen met mijn effectieve afslankmethode. Vandaag kreeg ik de nieuwe cijfers van mijn accountant. Sinds januari zijn er al 10.342 boeken verkocht!

Het Recepten Afslankplan is een mooi hardcover boek dat je gratis toegestuurd krijgt door PostNL bij aanschaf van het ebook. Mijn ebook kun je overigens meteen na aanschaf downloaden via het exclusieve leden gedeelte van mijn website.

recepten afslank plan

Om snel weer op gewicht te komen kan ik je aanraden om te starten met mijn afslankplan. Waarom? Omdat het werkt! Niet omdat ik het zeg, maar omdat mijn klanten het vertellen:

Een greep uit haar persoonlijke email:

Van: Ellen
Aan: Judith Vermeer
Onderwerp: Afgevallen ondanks feestje 🙂

Lieve Judith,

Met mij gaat het goed! Ben de afgelopen week 4,5 kg afgevallen met Het Recepten Afslankplan.. Ik had meer kwijt kunnen zijn denk ik maar ik had een feestje tussen door, met weinig dingen die ik mocht hebben, en tja dan neem je wat wat eigenlijk niet goed is en dan weer je zelf al wel dat je daar van gaat aankomen, maar goed het is niet anders.

Ik ga er flink tegen aan, en dan weet ik zeker dat er nog wel wat af zal gaan. Ook mijn buikvet is afgenomen, daar ben ik het meeste blij mee, daar ging het mij allemaal om. Ik hoop dat mijn buikje nog verder zal afnemen, want ik erger me er nog steeds aan hoor. Nog 3 kilo te gaan!

Fijne dag toegewenst,

Ellen

===================

Van: Sonja
Aan: Judith Vermeer
Onderwerp: Afvallen is geen afzien

Beste Judith,

Ik heb heel veel geprobeerd, de laatste periode minder koolhydraten en groene smoothies. Met Sonja Bakker kom ik aan. Als ik even van het streng zijn afwijk, vliegt het eraan. Maar het het gaat er zeer moeizaam weer af. Ik kan het niet altijd lang volhouden om heel streng te zijn.

Heb twee mannen in huis die alles kunnen eten. Ik drink graag een glaasje wijn, maar friet, pizza en hamburgers kan ik prima laten staan en neem dan een gezonde salade. Maar neem ik eenmaal iets dan is de rem er vaak af. Ik heb de hele dag trek. Krijg echt een rammelende maag. Maar zo snel als ik de laatste tijd aan kom, heb ik niet eerder gehad. En tot een jaar geleden was ik ook nog nooit zo zwaar geweest (behalve na mijn zwangerschap)

Ik ben januari 2015 gestart met het recepten afslakplan. Eerst de uitgebreide informatie gelezen en toen toegepast in het dagelijks leven. De recepten passen goed in mijn drukke gezinsleven. Omdat ik relatief veel overgewicht had viel ik in eerste instantie enorm veel af. Zo’n 3 a 4 kilo per week. Na een maand ging het wat minder snel maar desondanks gestaag. Na 3 maanden was ik in totaal bijna 30 kilo afgevallen en binnen mijn (gezonde) BMI zone.

Vanaf maart zat ik in fase 4 en heb het stabilisatie programma gevolgd. Inmiddels zijn we bijna een jaar verder en heb ik mijn streefgewicht weten te behouden.

Het Recepten Afslankplan is een uitkomst voor mij!

Sonja

Zoals je kunt lezen heb je met RAP geen hongergevoel, lekker blijven eten en in no time die overtollige kilo’s ervan af.

Mijn boek toont aan dat een uitgebalanceerd voedingspatroon de beste manier is om op een goed gewicht te blijven. Afvallen is niet moeilijk, je moet alleen weten hoe je het aan moet pakken. Ik help je hier graag mee!

Wil je ook een strakke buik hebben voor de zomer? Start dan vandaag nog met mijn afslankplan.

Even voorstellen Mijn naam is Judith Vermeer en ik heb eigenlijk altijd last gehad van overgewicht. Er is geen dieet dat ik niet heb geprobeerd en het is inmiddels meer dan een jaar geleden dat ik genoeg had van het eeuwige jojo-effect. Door mijn huisarts ben ik doorverwezen naar een diëtiste. Daar heb ik geleerd wat de basis is voor een blijvend gezond gewicht.

Ik heb een boek geschreven over mijn persoonlijke strijd tegen de kilo’s. In dit boek beschrijf ik van A tot Z wat ik heb geleerd en hoe ik mijn doel heb bereikt. En geloof me, als ik het kan… dan kan jij het zeker!

Eenvoudig Afvallen zonder jojo-effect

Naast waardevolle informatie waarin ik uitleg op welke manier jij je doel kan bereiken staan er 7×7 (=49) recepten in mijn boek die je helpen om zonder honger en blijvend af te vallen.

In 2016 zijn er al meer dan 10.000 boeken verkocht. Om ervoor te zorgen dat je niet achter het net vist en moet wachten op de derde druk raad ik je aan vandaag nog te bestellen.

Bestel Het Recepten Afslankplan vandaag en start morgen met het laatste dieet van je leven!

Veel plezier en succes met het boek en de recepten!

Gezonde Groeten en geniet van de zomer,

Bron : Judith Vermeer recepten afslank plan

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s