Paleo Recepten, Super Simpel, Super Gezond

Paleo, het beste wat me is overkomen! “

voorbeeld recepten 123 paleo

Leven als onze voorouders, dat is in 4 woorden waar Paleo voor staat. Nou klinkt dat misschien erg heftig, maar het valt reuze mee. Het gaat er vooral om dat je een stuk gezonder gaat eten. Weg met de ‘versuikering’ van de voedingsindustrie, van nu af aan eten we alleen nog producten zonder kunstmatige voedings-, smaak- en kleurstoffen.

Onze voorouders hadden ook niet de beschikking over kunstmatig voedsel met als resultaat dat ze een stuk gezonder waren. Oké, vanwege de evolutie worden we nu weliswaar ouder, maar dat betekent niet dat we gezonder leven dan vroeger. Onze voorouders waren bijvoorbeeld bijna nooit ziek, hadden altijd voldoende energie en werden niet snel dik.

Het klinkt dramatischer dan het is, het aanpassen van je voedingspatroon, maar in de praktijk valt het reuze mee. Ga eens naar de voorraadkast en kijk wat je daar allemaal in hebt liggen. Bedenk nu eens welke producten echt ongezond zijn. Een kleine tip: alles met veel suiker en zetmeel. Bijvoorbeeld koekjes, snoep, chips, aardappelen, pasta, brood etc. Het Paleo voedingspatroon betekent niet, zoals veel andere diëten, dat je niets meer mag eten. Het gaat vooral om verantwoord eten en drinken.
Elke dag vers voedsel, verse groenten, vers fruit, dat is de sleutel!
Verse producten zijn het lekkerst, zeker als het om groente en fruit gaat. Het Paleo voedingspatroon is grotendeels op verse ingrediënten gebaseerd. Natuurlijk weten we allemaal dat we voldoende groente en fruit moeten eten per dag, maar soms schiet het er nog wel eens bij in. Maar eigenlijk is het helemaal niet ingewikkeld. Je hebt alleen wat hulp nodig en die hulp kan ik jou bieden!
123Paleo E-book
Gezond eten is één, tijd is twee. Wat ik daarmee wil zeggen, veel mensen, waaronder jij ook waarschijnlijk, zijn best bereid om gezond te eten. Echter, ze hebben geen zinnen om uren achter elkaar in de keuken te staan.

Daarom heb ik een speciaal receptenboek ontwikkeld: 123Paleo. Een boek vol met Paleo-recepten die binnen 5 tot 20 minuten op tafel staan.

Het boek 123 Paleo bestaat uit vijf onderdelen:

Wat heb je nodig voor een gezonde maaltijd?
Wat staat er in je voorraadkast?
Met welke voorbereidingen bereid je nog eenvoudiger gezond voedsel?
Hoe eet je ook onderweg gezond?
35 heerlijke snelle recepten!

123-paleo-cover.pngMEER INFORMATIE

Alka Greens
superfood bolcom banner gezonde levensstijl

Superfoods zijn al eeuwenoud. Van granen, bessen en zaden zijn de geweldige eigenschappen in de laatste jaren opnieuw ‘ontdekt’. Puur natuur en uiterst gezond. Welke superfoods zijn er, wat zijn de gezonde kenmerken en hoe gebruik je het in de keuken? Superfoods,Smoothie Recepten,SportVoeding,Fitness Artikelen,Alles voor een Gezonde LeefStijl kun je Online Bestellen, bij het Beste,Grootste en GoedKoopste Online WinkelCentrum : Bol.Com.

gratisverzending

Gratis Bezorgd vanaf €20,- en mocht u niet aan dit bedrag komen slechts €1,99 bezorgkosten.

bol.com snel op gewicht

Begin je dag niet alleen gezond, maar ook super lekker met een smoothie. Beetje inspiratie nodig? We hebben de beste boeken met de lekkerste recepten voor smoothies. Heerlijk toch?    AfvalRace plan van AanPak

Laat je handen maar wapperen en haal je voetjes van de vloer. Tijd om in beweging te komen met onze laatste fitnesstrends. Een beetje streng zijn voor jezelf en gewoon doen. 3-2-1, go!          Collages5Bekijk Alle HardLoop Trends

 

De Weegschaal GezondheidsWinkel
voor altijd jong 3dvd box

Alka Greens

Gezondheidswinkel-DeWeegschaal-MaarsenBroek-Natuurwinkel

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s